mandag 10. mars 2014

Vi spisser pennen

NODA har inngått kompaniskap med Rød Tråd AS for å bli tydeligere utad.

Like før jul mottok vi støtte fra kulturnæringsfondet Intro til forprosjektet for et nordnorsk design- og arkitektursenter. Med midlene økte vi aktivitetsnivået og skaper nå mer oppmerksomhet rundt aktivitetene. Med høyere aktivitetsnivå økte behovet for en god kommunikasjonspartner. Vi gikk bredt ut og landet på Rød Tråd AS i Tromsø. Rød Tråd har et overordnet blikk på vårt kommunikasjonsbehov, samtidig som de skal hjelpe oss med det operative.
I startfasen ønsker vi å pirre folks nysgjerrighet for design og arkitektur gjennom seminarer, debatter og workshops. Innholdet videreformidler vi sammen med Rød Tråd i egne kanaler, på sosiale medier og gjennom media.
Vi har mye å fortelle og mye å bidra med. Og ikke minst mye å lære - både av fagmiljøer rundt om i verden og av vår egen historie. Tøft klima, ressursknapphet og hjemmelagde løsninger har satt sitt preg på utformingen av bygninger, redskaper og klesdrakter i vår langstrakte landsdel. Regionen har samtidig hatt sterke forbindelser til Europa og naboer i øst, noe som har inspirert vår visuelle utforming. I konglomeratet av stilarter, tidsepoker og trender går veien inn i det nye Nord-Norge. Økt kompetanse innen design- og arkitekturfagene er en forutsetning for å lykkes. Dette jobber vi for og ønsker å spre kunnskap om.

(bilde: Rød Trå)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar