fredag 15. august 2014

En høst full av muligheter



Den fantastiske sommeren er i ferd med å ebbe ut. Vi har fått påfyll av sol, varme, opplevelser og samvær med familie og venner. Nå er vi klare til å ta fatt på en ny høst med lyst og energi; dette blir et viktig halvår for NODA.

I høst skal vi arbeide med en rekke ulike aktiviteter for å synliggjøre NODA som veiviser for design og arkitektur i landsdelen. Sammen med sterke fagmiljøer skal vi finne fremtidsrettede hverdagsløsninger gjennom å bygge og utvikle kunnskap, formidle og spre erfaringer og å skape grunnlag for videre læring.

Om få dager møtes styringsgruppa for å jobbe videre med endelig etablering av NODA. En strategiplan er utarbeidet, og med denne som fundament skal organisasjonsformen grundig vurderes og deretter besluttes.

Faggruppa skal også møtes om kort tid. En av hovedsakene vil være å ta beslutning om hvem som skal skape NODA’s visuelle identitet. Det er innhentet tilbud på utforming av den grafiske profilen fra kontorer i Finnmark, Troms og Nordland. Vi er kjempespente på hvem som blir vår samarbeidspartner i en så viktig oppgave.

I september vil Michele og andre tilknyttet NODA delta på Nordkalottsymposiet. Her vil NODA bli presentert for første gang på en større arena med internasjonale aktører tilstede.

I høst vil det også bli gjennomført to Påfyll. Denne gang vil de finne sted i Finnmark og i Nordland.

Michele fortsetter sin tilværelig som kontornomade. Hun blir stadig kjent for flere miljøer og utvider nettverket NODA skal være til for.

Vi ser frem til en begivenhetsrik høst med stort engasjement og oppslutning om NODA, og håper du følger oss videre på ferden.

Beate Németh
Styringsgruppeleder
NODA

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar