tirsdag 5. februar 2013

She wanted input...and she got so much more!

(Foto: Giselle Gil)

 
Kjære alle

Tusen takk for flott engasjement og deltakelse på visjonsverkstedet 4. februar.
Vi er kjempeglad for alle innspillene som kom opp og som er viktige bidrag i forhold til den videre utviklingen.
Vi har gjort oss mange refleksjoner etter workshopen og noen deler vi her.

Navn og bygg:
Ordet senter gir klare assosiasjoner til et bygg, noe som ikke er hensiktsmessig. Formålet med prosjektet er å fremme design og arkitektur i Nord-Norge. I prosessen videre vil vi være tydeligere på målsettingen og vil derfor unngå benevnelsen ”Fremtidig design- og arkitektur senter” og vil heller bruke en mer visjonær tittel som ivaretar og underbygger formålet.


Neste trinn:
Vi deler den videre prosessen i flere faser. Neste steg blir å jobbe frem en visjonsmodell. Dette skal gjøres i løpet av to måneder og visjonen skal så bekreftes og forankres i et møteforum. Vi jobber med å få på plass en spennende møteplass.

Jeg trenger nå gode, klare hoder til å delta i visjonsfasen. Har du lyst til å være med eller kjenner du noen du vil anbefale, send meg gjerne en mail innen 20. februar.


Kort -og langsiktig:
Dere kom alle med mange gode innspill på workshopen. Vi Håper at du ønsker å være aktivt med i den videre utviklingen. Vi håper også du vil følge bloggen og Facebook siden og at du vil by på deg selv når du har noe på hjertet - og når du vet at DU kan gjøre en forskjell.

Husk å melde deg eller andre til visjonsarbeidet. Du som ikke melder deg nå får nye sjanser – både på kort og lengre sikt.

We’ll do it together!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar