fredag 12. september 2014

Anbefalingsbrev fra INTRO- fond for kulturnæring i Tromsø




Michele Rene Widerøe har to ganger mottatt finansiering  fra INTRO, fond for kulturnæring i Tromsø, for forretningsutvikling knyttet til konseptet Nordnorsk Design – og Arkitektursenter (NODA). I et forprosjekt mottok hun kr. 240.000 (dette prosjektet er gjennomført), og hun er nå i gang med gjennomføring av et hovedprosjekt hvor finansieringen fra INTRO er pr kr. 650.000 i et totalbudsjett på ca 2 mill kroner.

Forut for beslutning om bevilgning fra INTRO ligger en grundig faglig og forretningsmessig vurdering av søker og av prosjektet. I disse vurderinger ligger også bruk av spesifikk kompetanse fra fagpersoner innen design i Norge.

Prosjektet har fått høy score både ut fra  forretningsmessige, organisatoriske, markedsmessige og faglige kriterier. Dette gjelder også den forankring prosjektet over tid har opparbeidet seg både i nasjonale og regionale fagmiljøer. Bl.a. ideen om en slags ambulerende virksomhet (kontornomade),  hvor prosjektet for en avgrenset tidsperiode er lokalisert hos aktuelle fagmiljøer og samarbeidspartnere, viser prosjektets evne til å drive nettverksarbeid ikke bare på egne, men på samarbeidende parters, premisser.

I prosjektperioden har INTRO hatt flere dialogmøter underveis og ved avslutning,  med prosjektets leder.  Til disse møtene skal det fra prosjektet foreligge skriftlige rapporter over  framdrift, både hva gjelder aktiviteter, resultatoppnåelse og økonomi i prosjektet.  Prosjektet har i så måte  vært forbilledlig for hvordan dette skal gjøres, med tydelige og gode beskrivelser både av hva som er gjort, hva som er oppnådd og hva som skal gjøres videre.

Vår konklusjon ut fra bevilgning og prosjektoppfølging at  prosjektet til fulle viser kreativitet, struktur og nettverksorientering og at prosjektleder Michele R. Widerøe gjennomfører dette på en svært god måte.

Tromsø 20. mai 2014


Arne-Wilhelm Theodorsen
Leder INTRO, fond for kulturnæring i Tromsø

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar